Collega opent aanval op Ten Hag: 'Hij heeft niemand beter gemaakt bij United'

Aanval op Ten Hag geopend: 'Hij heeft niemand beter gemaakt bij Man United'

16 september 2023 om 13:27

Tim Sherwood is nog niet onder de indruk van de prestaties van Erik ten Hag. De oud-manager van Tottenham Hotspur en Aston Villa ziet niet in welke spelers de Nederlander nou beter gemaakt heeft sinds zijn komst bij Manchester United.

"Volgens mij heeft hij niemand beter gemaakt bij de club", bekritiseert Sherwood Ten Hag bij Sky Sports. "Wie heeft hij beter gemaakt dan? Ik kan niemand vinden hoor. Vorig jaar heeft hij het oké gedaan, ook omdat het echt een rotzooitje was toen hij instapte bij United. Hij had natuurlijk dat probleem met Ronaldo, maar zo’n groot probleem is het ook weer niet, want dat is één van de beste spelers ter wereld. Ten Hag heeft daar genoeg talentvolle spelers."

Ten Hag neemt het zaterdag om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton. United kende een wisselvallige start van het seizoen met twee overwinningen en twee verliespartijen. Tegen Arsenal en Tottenham Hotspur gingen de manschappen van Ten Hag ten onder. Aanstaande woensdag wacht zeker een loodzware opgave voor United. Dan is Bayern München de tegenstander in de groepsfase van de Champions League.