'Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wjizigt noodgedwongen op één positie'

'Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Gimenez-vervanger tegen Celtic bekend'

19 september 2023 om 06:40

Voor Feyenoord wacht dinsdagavond de eerste Champions League-wedstrijd sinds het seizoen 2017/2018. Het Algemeen Dagblad weet welke elf spelers er aan de aftrap staan.

In de eigen Kuip is Celtic dinsdagavond de tegenstander. Door de schorsing van Santiago Gimenez en de blessure van Ayase Ueda heeft Slot geen pure spits tot zijn beschikking. De verwachting is dat Igor Paixão in de punt van de aanval begint. De Braziliaan wordt geflankeerd door Luka Ivanusec en Yankuba Minteh.

Achterin en op het middenveld kent Feyenoord weinig verrassingen. Net als afgelopen weekend tegen sc Heerenveen (6-1) vormen Mats Wieffer, Calvin Stengs en Quinten Timber het middenrif. De verdediging bestaat uit Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. 

Feyenoord zit met Atlético Madrid, SS Lazio en dus Celtic in Groep E. Dinsdagavond moet het startsein voor een glansrijk Europees seizoen worden gegeven.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Paixão, Ivanusec