Spurs-voorzitter Levy verklapt terugkoopclausule: 'Kane is hier altijd welkom'

Spurs-voorzitter Levy verklapt terugkoopclausule: 'Kane is hier altijd welkom'

20-09-2023 07:47 Laatste update: 07:52
31

Harry Kane vertrok deze zomer bij Tottenham Hotspur, maar er bestaat een mogelijkheid dat de spits van inmiddels Bayern München in de toekomst terugkeert in Noord-Londen. Daniel Levy, de voorzitter van Spurs, heeft laten weten dat de club een terugkoopclausule heeft opgenomen in de deal met Der Rekordmeister

Kane maakte in augustus voor ongeveer honderd miljoen euro de overstap naar Bayern. De transfer was een grote domper voor Spurs, dat het contract van de topspits wilde openbreken en verlengen, geeft Levy toe op een supportersavond van de club. "Dat hebben we geprobeerd in verschillende vormen, zowel voor de korte als lange termijn."

Ondanks dat het niet lukte, staat de deur naar een terugkeur wel wagenwijd open. Er waren al geruchten over een terugkoopoptie, die nu zijn bevestigd door Levy. "Er is inderdaad een clausule. Harry is hier altijd welkom, hij is een geliefd en gewaardeerd lid van de Spurs-familie en maakt voor altijd deel uit van onze historie."

Levy maakte op de supportersavond niet bekend wanner de clausule in werking treed. Ook vertelde hij niet welk bedrag ermee gemoeid is. Vooralsnog is Kane in ieder geval spits van Bayern, dat woensdagavond Erik ten Hag en Manchester United op bezoek krijgt.