Blind beleeft na minder seizoen prachtig debuutjaar in Girona: 'Verwacht je nooit'

Blind beleeft na minder seizoen prachtig debuutjaar in Girona: 'Verwacht je nooit'

10-10-2023 17:16
27

Daley Blind kent een geweldige seizoensstart met zijn ploeg Girona. De verdediger staat tweede met zijn club in de Spaanse competitie en heeft zelfs even bovenaan gestaan. Naast de positieve resultaten kan het leven in Spanje Blind ook wel bekoren.

"Heel goed, ik heb het heel erg naar mijn zin", vertelt Blind in gesprek met Veronica. "Samen met mijn familie genieten wij ervan. De resultaten helpen er natuurlijk ook bij. Je verwacht natuurlijk niet dat je dan tweede staat in LaLiga na negen wedstrijden. Je moet wel realistisch blijven en we doen het nu boven verwachting goed. We hebben ook uitgesproken, laten we het gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken."

De geweldige positie van Girona in de Spaanse competitie is iets wat de mensen intern ook niet hadden verwacht. De club begon met de doelstelling om simpelweg op het hoogste niveau in Spanje te blijven. "Handhaving was inderdaad het doel bij ons ja. Dat heeft de trainer inderdaad gezegd. Je kijkt daar nu natuurlijk wel anders naar. Laat het maar aan de trainer over om die doelstelling dan aan te passen waar nodig."