Ajax-val treft Sem Steijn, merken ploeggenoten

Ajax-val treft Sem Steijn: 'Soms zeggen we: jongens, even niet over Ajax praten'

23 oktober 2023 om 09:50

Het horrorseizoen van zijn vader en Ajax-trainer Maurice Steijn laat Sem Steijn niet koud, merken zijn ploeggenoten bij FC Twente. Robin Pröpper hoopt dat de aanvallende middenvelder zich kan blijven afsluiten voor de ontwikkelingen in Amsterdam.

De desastreuze resultaten van Ajax doen Steijn veel, omdat zijn vader hoofdverantwoordelijk is. Onlangs vertelde hij dat zich moeilijk kon concentreren tegen RKC Waalwijk, nadat Ajax in de Klassieker volledig was overklast door Feyenoord. "Sem is echt een familiemens. Ze bellen voortdurend", vertelt ploeggenoot Robin Pröpper in de Volkskrant.

Wedden

Meer odds
  • logo

    N.E.C.

  • logo

    FC Twente

"Ik heb dat ook met mijn broer Davy. Gaat het minder met hem trek je je dat aan, maar als je ouder wordt, dan kan je dat beter relativeren", vervolgt de Twente-aanvoerder, die weet dat Steijn zich probeert af te sluiten van het wel en wee van zijn vader. "Sem leert snel, vandaag (tegen Heracles Almelo, red.) was hij heel goed."

Waar nodig probeert Pröpper de helpende hand toe te steken. "Soms zeggen we: jongens, nu even niet meer over Ajax praten. Maar ja, Sem ontkomt niet aan nieuws over Ajax. Hij zal er toch mee moeten dealen."