Fabrizio Romano ziet Benítez als uitblinker bij PSV

Romano kiest specifieke uitblinker bij PSV en doet voorspelling voor komende zomer

23 oktober 2023 om 11:04
Laatste update: 23 oktober 2023 om 12:43

Transferexpert Fabrizio Romano is ook opgevallen dat PSV het dit seizoen ijzersterk doet. De Italiaan pikt er voor die prestaties één uitblinker uit, doelman Walter Benítez. De voorspelling van Romano is dat er komende zomer nog genoeg gaat gebeuren rond zijn persoon.

"Walter Benítez heeft een speciaal seizoen in het shirt van PSV", begint de transferjournalist aan zijn lofzang over de Argentijn. "Tot nu toe kreeg hij slechts drie goals tegen in de Nederlandse competitie. PSV heeft alles gewonnen, negen zeges uit negen wedstrijden. Dit lukte mede dankzij de goede vorm van Benítez." De dertigjarige Argentijn werd in de zomer van 2022 transfervrij overgenomen van OGC Nice.

Romano doet ook nog een voorspelling voor komende zomer. De Italiaan verwacht dat er nog wel wat clubs bij PSV aan zullen kloppen voor Benítez. "Hij staat tot juni 2025 onder contract bij de Eindhovenaren. Benítez is zeker iemand om volgende zomer in de gaten te houden." Benítez dwong in zijn eerste jaar bij PSV direct een basisplaats af en ook dit seizoen krijgt hij de voorkeur boven Joël Drommel.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!