Van der Meijde 'is er klaar mee' na Steijn-exit bij Ajax

Van der Meijde 'is er klaar mee' na Steijn-exit bij Ajax: 'Oprotten uit Amsterdam'

23 oktober 2023 om 19:52

Andy van der Meijde is woest op de leiding van Ajax. De raad van commissarissen en het bestuur moeten snel hun spellen pakken 'en oprotten uit Amsterdam', foetert de oud-Ajacied.

Kort na het officiële vertrek van Steijn als trainer van Ajax reageert Van der Meijde bij FC Afkicken furieus. "De RvC en het bestuur hebben twee seizoenen achter elkaar alles maar laten gebeuren. Ze moeten heel snel hun spullen pakken en oprotten uit Amsterdam", begint hij. "Ik ben er helemaal klaar mee."

Van der Meijde vindt het onterecht dat Steijn wordt aangewezen als hoofdschuldige. "Heb je de selectie gezien, wat er gehaald is? Geen enkele trainer gaat met deze groep iets bereiken. Je kunt dit hele seizoen weggooien."

Hedwiges Maduro is aangesteld als interim-trainer, terwijl John van 't Schip in beeld is om voorlopig het stokje over te nemen. Van der Meijde speculeert: "Willen grote trainers zich aan deze selectie branden? Dick Advocaat is beschikbaar en Louis van Gaal natuurlijk, maar hij is nog steeds ziek. Als ik een grote trainer was geweest, dan zou ik niet eens met zo'n groep willen werken."