Van Bommel grapt na Feyenoord-transfer: 'Doe effe normaal joh, stuurde ik'

Van Bommel grapt na Feyenoord-transfer: 'Doe effe normaal joh, stuurde ik'

31 oktober om 07:35
Laatste update: 31 oktober om 07:48

Mark van Bommel vindt het jammer dat hij Calvin Stengs niet heeft kunnen overtuigen van een langer verblijf bij Royal Antwerp FC. De 24-jarige spelmaker verkoos een stap naar Feyenoord boven een definitieve transfer naar The Great Old.

Antwerp nam Stengs vorig seizoen op huurbasis over van OGC Nice. Toen Feyenoord zich afgelopen zomer meldde, trok hij naar Rotterdam. "Voor mij was dat een teleurstelling want ik had echt gehóópt dat-ie definitief naar ons zou komen", laat Van Bommel optekenen door Voetbal International. "Calvin vond het moeilijk, maar hij hoefde zich voor niks te verontschuldigen."

"Ik kon het zelf ook wel invullen. Feyenoord, De Kuip, een grote en mooie club én direct Champions League, iets waarvoor wij ons nog moesten zien te plaatsen via de play-offs", legt de Antwerp-trainer uit. "Daarbij ís het gewoon zo dat als je in Nederland speelt bij een topclub en ook nog in de Champions League actief bent, je veel sneller in aanmerking komt voor het Nederlands elftal."

Van Bommel en Stengs hebben nog geregeld contact. "De laatste keer dat ik 'm sprak was toen hij opeens dat nieuwe kapsel had. Die pruik was verdwenen en daarvoor in de plaats zag ik een ingevlochten model. Doe effe normaal joh, stuurde ik hem, als geintje natuurlijk, maar later bedacht ik me dat 't hem juist goed stond. Veel stoerder, die dreads, veel meer zoals hij nu al een tijd speelt."

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!