Liverpool denkt aan Devyne Rensch

Opmerkelijk gerucht uit Engeland: Liverpool denkt aan 'Ajax-sensatie' Rensch

31 oktober 2023 om 13:35
Laatste update: 31 oktober 2023 om 13:49

Een opmerkelijk gerucht uit Engeland: Liverpool houdt de verrichtingen van Devyne Rensch in de gaten, aldus Football Insider, dat de twintigjarige verdediger als 'Ajax-sensatie' bestempeld. The Reds zouden in de Ajax-rechtsback een 'veelzijdige' aanwinst zien. 

Liverpool is opzoek naar een nieuwe rechtsback. Volgens Football Insider is de ploeg van trainer Jürgen Klopp in die zoektocht uitgekomen bij Rensch. Hij geldt als een serieuze target, zo is te lezen. Daarnaast zou ook Arsenal de vleugelverdediger, die dit seizoen wat kwakkelt met blessures, in de gaten houden. 

Volgens het Engelse medium is Liverpool vooral gecharmeerd door Rensch vanwege zijn veelzijdigheid. 'Hij kan ook als centrale verdediger, defensieve middenvelder en linksback uit de voeten', zo tekent het op. Dat de enkelvoudig Oranje-international, die dit seizoen tot dusver deelt in de malaise bij Ajax, er goed opstaat in Europa, is niks nieuws. Afgelopen zomer maakte stond hij nog in de longlist van de Golden Boy Award 2023.