Belangstelling Internazionale in Gimenez groeit

'Italiaanse interesse in Gimenez groeiende: prijskaartje van Mexicaan genoemd'

3 november om 09:35
Laatste update: 3 november om 11:34

De interesse van Internazionale in Santiago Gimenez neemt grotere vormen aan, aldus Calciomercato. De Feyenoord-spits geldt volgens het Italiaanse medium al langer als kandidaat om de voorhoede van Inter te versterken. 

Calciomercato meldt nu dat Inter zich op transfergebied al druk aan het voorbereiden is op komend seizoen. Met Lautaro Martínez en Marcus Thuram, allebei 26 jaar, hebben de Nerrazurri twee relatief jonge spitsen. Mochten zij wegvallen, dan moet trainer Simone Inzaghi een beroep doen op Marko Arnautovic of Alexis Sánchez, allebei 34 jaar en allebei 'oudjes', zo tekent het medium op. 

De laatste weken zijn er meerdere verhalen naar buiten gebracht over voorzichtige interesse van diverse topclubs in Gimenez. Ook gingen er veel geruchten rond over het prijskaartje dat Feyenoord voor de in bloedvorm stekende Mexicaan verlangt. Volgens Calciomercato bedraagt dat bedrag momenteel vijftig miljoen euro. Dat zou voldoende moeten zijn om 'de bomber van de Champions League', een bijnaam die hij dankt aan zijn tweetal treffers tegen SS Lazio, in te lijven. 

Vorige week kwam via Morris Pagniello, die claimde de zaakwaarnemer van Gimenez te zijn, naar buiten dat Tottenham Hotspur en Real Madrid de beste papieren zouden hebben om hem in te lijven. Daar was volgens Gimenez zelf niets van waar