Ten Hag reageert op adviezen experts: 'Wat de buitenwereld zegt...'

Ten Hag reageert op adviezen experts: 'Wat de buitenwereld zegt...'

4 november om 21:17
Laatste update: 5 november om 14:25

Erik ten Hag vindt het niet erg dat hij onder druk staat bij Manchester United. De stoïcijnse manager benadrukt dat hij zijn eigen pad volgt, al neemt hij bepaalde adviezen serieus.

United won zaterdagmiddag in de blessuretijd van Fulham (0-1). Na afloop wordt Ten Hag door Viaplay gevraagd of hij van de uitdaging houdt, nu alle experts een mening over zijn toekomst vormen. "Ja, maar ik kijk alleen naar mijn team. Wat de buitenwereld zegt...", reageert de geboren Tukker. "Ik luister naar sommige adviezen, maar ik kan niet alles volgen."

"Sommige adviezen zijn goed, andere adviezen zijn slecht. Bepaalde adviezen neem ik serieus", aldus Ten Hag. "Maar het belangrijkste is wat ik ervan vind", benadrukt hij. "Hoe ik het team wil leiden. We moeten een bepaalde richting op. Deze overwinning helpt. We zijn op de weg terug in de Premier League en dat moeten we doorzetten in de Champions League.

Bruno Fernandes zorgde zaterdag voor de zege op Fulham. Komende woensdag gaat United in de Champions League op bezoek bij FC Kopenhagen.