Carles Puyol wil graag in gesprek met Real Madrid-ster Vinícius

Puyol wil in gesprek met Vinícius Júnior vanwege zijn gedrag in het veld

6 november 2023 om 13:54

FC Barcelona-legende Carles Puyol wil graag in gesprek met Real Madrid-ster Vinícius Júnior. Hij merkt dat de Braziliaan frustraties heeft die hem belasten in het veld.

Vinícius zou tijdens de wedstrijd tegen Rayo Vallecano (0-0) doelman Dimitrievski hebben uitgedaagd. Puyol sprak op een sportevenement in Spanje en kreeg een vraag over het gedrag van de vleugelspeler, meldt AS. "Vinícius is een geweldige voetballer, hij maakt het verschil en moet bewonderd worden. Ik zou hem graag als collega willen spreken, zodat ik kan zeggen wat ik denk en voel. Als hij zijn houding verandert, zou hij meer erkenning krijgen", vertelt de voormalig Barça-aanvoerder.
 
Vinícius krijgt vaak racistische uitingen over zich heen en dit lijkt hem ook binnen de lijnen op te breken. "Hij heeft het nu niet naar zijn zin. Ook omdat zijn cijfers nog niet geweldig zijn", vervolgt Puyol. "Die frustraties neemt hij mee in het veld. Door zijn gedrag haalt hij nu de media op een negatieve manier. En niet doordat 'ie scoort of een goede wedstrijd heeft gespeeld."