Timber door het stof bij Feyenoord: 'Kost ons de zege'

Door het stof na Feyenoord-fout: 'Dit is klote, dit kost ons de zege'

8 november om 00:15

Quinten Timber trekt het boetekleed aan na de 1-0 nederlaag van Feyenoord bij SS Lazio in de Champions League. De 22-jarige middenvelder ging in de fout voorafgaand aan de treffer van Ciro Immobile.

"Tsja, wat gaat er mis?", begint Timber voor de camera van RTL7. "Ik maak een fout op het middenveld. Dat mag niet gebeuren, maar het gebeurt wel. En dan zie je meteen de kwaliteit Lazio, die straffen dat meteen af. Dat is Champions League-niveau."

Timber legt uit wat er fout ging. "Ik draai open en wil een man passeren. Vervolgens ligt het veld helemaal open en Lazio is daar dodelijk in. Je moet weten wanneer je iets kan doen. Wat ik deed, moest niet op die plek en niet op dat moment in de wedstrijd", doelt hij op de fase kort voor rust. "Dit is even klote. Daar baal ik zeker van, want dit kost ons de zege. Maar we moeten door."

Over het spel van Feyenoord in het algemeen was Timber wel te spreken. 'We hebben grote kansen gehad, maar hij valt net niet. Ik weet niet waar dat aan ligt. We hebben goede dingen gedaan en we zetten goede stappen. Het blijft spannend in de poule, de aankomende twee wedstrijden worden heel belangrijk.'