'Fantastische' Ramalho geprezen, harde uithaal naar Lozano

Theo Janssen wordt 'gek': "Ik zei meteen: wisselen die gozer"

8 november om 23:25

André Ramalho ontvangt de complimenten na de zwaarbevochten zege van PSV op RC Lens. Wesley Sneijder was onder de indruk van de Braziliaanse verdediger, maar Theo Janssen geeft Hirving Lozano de wind van voren.

Sneijder steekt in eerste instantie de loftrompet over Ramalho. "Hij was fantastisch vanavond", zegt de recordinternational na de 1-0 zege van de Eindhovenaren. "Het is zijn beste wedstrijd van het seizoen. Hij had er zin in vanavond. Hij komt uit Brazilië, maar hij vindt regen blijkbaar ook heerlijk. Hij vond het allemaal wel lekker vanavond. Hij was messcherp en zat overal goed tussen. Laten we hopen dat hij deze lijn kan doortrekken."

Ongeloof over Lozano
Lozano wordt stevig aangepakt, nadat hij Johan Bakayoko negeerde en een grote kans verprutste. "Voor hetzelfde geld vliegt hij er wel in aan de andere kant, dan is het wel een dingetje", stelt Sneijder. Janssen: "Ik werd gek. Ik zei meteen: wisselen die gozer. Als je zo'n bal niet afgeeft. Je speelt voor PSV, het is een belangrijke wedstrijd. De tegenstander krijgt toch wat mogelijkheden. Dan krijg je het moment om de 2-0 te maken..."