Derksen kraakt NOS-aanstelling Leonne Stentler

Derksen kraakt NOS-aanstelling: 'Ik word heel moe van haar'

11 november om 08:20

Johan Derksen is niet te spreken over het feit dat Leonne Stentler is aangesteld als analiste bij de samenvattingen van de Eredivisie. De NOS maakte vrijdag wereldkundig dat de voormalig international van de Oranjevrouwen vanaf komende zondag de Eredivisiewedstrijden van analyses gaat voorzien.

Derksen noemt de aanstelling van Stentler 'modern geleuter'. "Het zal wel een mevrouw moeten zijn. Mevrouw Stentler voegt helemaal niks toe, stelt hij in de uitzending van Vandaag Inside. Tafelgenoot René van der Gijp is het met hem eens. "Ze hadden ook een homo kunnen nemen. Waarom nemen ze John de Bever niet?"

"Als je nou Van de Vaart hebt, met afstand de beste man bij de NOS, dan zet je die er toch neer op de zondagavond?" vervolgt Derksen. "In ieder geval niet die Stentler, die alleen maar open deuren inschopt. Het is een aardig meisje, maar ik word heel moe van haar. Als je over damesvoetbal wil praten, dan mag ze van mij de hele avond vol lullen. Maar als het over echt voetbal gaat, dan ben ik totaal niet geïnteresseerd in dat meisje."