'Angeliño in lastig parket: Gala en Leipzig steggelen'

'Angeliño in lastig parket: Galatasaray vindt 6 miljoen te veel voor ex-PSV'er'

18 november 2023 om 13:54

Angeliño zit in een lastige situatie bij Galatasaray. De Turkse topclub steggelt met RB Leipzig over het prijskaartje van de Spaanse linksback, die daardoor op de bank dreigt te belanden. Dat meldt BILD.

Galatasaray nam Angeliño afgelopen zomer op huurbasis over van RB Leipzig. Beide clubs kwamen een clausule overeen dat de voormalig PSV'er definitief de overstap maakt zodra hij twintig wedstrijden speelt voor Cim Bom Bom. Met die transfer is een bedrag van zes miljoen euro gemoeid. Dat blijkt de Süper Lig-kampioen toch te gortig te vinden, nu de teller van Angeliño al op zeventien optredens staat.

Galatasaray heeft aangeklopt bij RB Leipzig en dreigt de 26-jarige vleugelverdediger op de bank te zetten tot het einde van het seizoen. Hij ontbrak al tijdens de laatste twee duels met Hatayspor en Kasimpasa. Gala eist nieuwe onderhandelingen, maar de Bundesliga-topclub lijkt niet onder de indruk van de Turkse dreigementen. Die Roten Bullen willen vasthouden aan de huidige afspraken.

Leipzig vermoedt dat Galatasaray zijn harde opstelling niet lang zal volhouden, omdat Angeliño een belangrijke rol speelt in Istanbul. Mocht de Spanjaard niet meer aan de bak komen, dan zal de Duitse club hem aan een andere club verkopen.