Ramos over gevaarlijke PSV-aanvaller: 'We moeten erg opletten voor hem'

Ramos over gevaarlijke PSV-aanvaller: 'We moeten erg opletten voor hem'

29-11-2023 17:55
4

Voor Sergio Ramos is het een duidelijke zaak dat hij PSV-spits Luuk de Jong goed in de gaten moeten houden, zegt hij in gesprek met RTL 7. Woensdagavond staat het cruciale Champions-League duel tussen Sevilla en PSV op het programma. "We weten hoe gevaarlijk hij is, we moeten erg opletten voor hem", zegt Ramos.

De 37-jarige centrale verdediger lijkt zich te hebben ingelezen en kent de sterke punten van De Jong. "We weten hoe hij speelt. Als je hem de ruimte geeft, gaat hij snel naar voren. Er worden kansen gecreëerd voor hem om te scoren. Daar moeten wij voor oppassen", aldus de routinier. Ramos is echter niet alleen op zijn hoede voor De Jong. "PSV heeft een goede ploeg en ze zijn geweldig in vorm. Ze zijn goed aan de bal en we weten dat ze moeilijk te verslaan zijn."

Wedden

Meer odds

Aan de andere kant weet de Spanjaard ook waar de kansen liggen tegen de ploeg uit Eindhoven. "We kennen hun zwakke plekken. Die gaan we proberen bloot te leggen." Youssef En Nesyri, ploeggenoot van Ramos bij Sevilla, kan net als De Jong ook uitstekend koppen. Ramos wil niet zeggen wie hij van de twee beter met het hoofd vindt. "Ik geloof dat En Nesyri, De Jong en ikzelf in staat zijn om op precies het juiste moment toe te slaan met het hoofd."