Ook Teze heeft last van geheugenverlies na botsing: 'Kan me niks meer herinneren'

Teze: 'Van de opkomst tot het moment dat ik bij fysio lag: ik weet niets meer'

4 december 2023 om 11:55
Laatste update: 4 december 2023 om 11:56

In navolging van Quilindschy Hartman heeft ook Jordan Teze gereageerd op zijn botsing, in de openingsfase van Feyenoord - PSV (1-2). Net als de verdediger van Feyenoord, heeft Teze last van geheugenverlies.

Na een paar minuten spelen kleunde Hartman hard in een duel met Teze. De Feyenoorder kwam daarna onnatuurlijk ten val, terwijl Teze even buiten bewustzijn leek. De rechtsback van PSV liet zich meteen vervangen. Hartman werd in de rust gewisseld en liet na afloop weten dat hij een deel van de wedstrijd is vergeten. 'Ik had het gevoel alsof ik ineens in het veld stond in minuut 25', schreef de linksback onder meer. Nu laat Teze op Instagram weten dat hij ook last heeft van geheugenverlies.

'Ik kan me niks meer herinneren van wat er is gebeurd', schrijft de PSV'er in een Instagram Story. 'Ik weet niets meer, van wat er is gebeurd tussen het moment dat we het veld opliepen tot ik bij de fysio lag.' Naar omstandigheden maakt Teze het nu wel goed. 'Voor de rest ben ik oké, alleen wat hoofdpijn. En wat ik me wel kan herinneren, is dat we gisteren (zondag, red.) hebben gewonnen.'