Van Dijk niet blij met Alexander-Arnold

Liverpool-verlosser Alexander-Arnold biecht op: 'Van Dijk niet blij met mij'

4 december om 14:15
Laatste update: 4 december om 14:20

Trent Alexander-Arnold biecht op dat Virgil van Dijk niet blij met hem is. De aanvoerder van Liverpool haalde zijn knie open tijdens het juichen, nadat de vleugelverdediger in de laatste minuten de 4-3 maakte tegen Fulham.

"Virgil van Dijk is niet blij met mij. Hij heeft een snee in zijn knie. Dit is waarom hij nooit op zijn knieën glijdt na een goal", vertelt Alexander-Arnold aan de clubkanalen van Liverpool. "Dat uitgerekend een kalm persoon als Virgil degene is die met zijn knieën glijdt, terwijl hij niet eens degene is die scoorde. Dat laat zien hoeveel het voor het team betekende."

Alexander-Arnold maakte in de slotfase van het spectaculaire duel met Fulham (4-3) de winnende treffer. Hierdoor neemt Liverpool de tweede plek over van Manchester City, dat in een al net zo vermakelijke wedstrijd gelijkspeelde tegen Tottenham Hotspur (3-3). The Reds staan twee punten achter op koploper Arsenal.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!