Dallinga foetert: 'Ik ben erg gefrustreerd, ik vraag me af waarom...'

Dallinga foetert: 'Ik ben erg gefrustreerd, ik vraag me af waarom...'

4 december om 16:12

Thijs Dallinga is zeer gefrustreerd door zijn reserverol bij Toulouse. De 23-jarige spits begon afgelopen zondag tegen FC Lorient (1-1) op de bank en dat steekt hem.

Dallinga kwam in minuut 62 binnen de lijnen en opende tien minuten later de score. Na afloop van het duel steekt hij zijn frustraties tegenover de Franse pers niet onder stoelen of banken. "Het is een frustrerende dag, in de eerste plaats omdat ik op de bank begon, maar ook omdat we in eigen huis geen goed resultaat hebben behaald", stelt de spits. "Ik ben erg gefrustreerd, omdat ik op de bank moest zitten."

"Ik vraag mezelf nog steeds af waarom...", zucht Dallinga, die professioneel moest blijven. "Als ik erin kom, moet ik het team helpen. Dat is wat ik gedaan heb, veel meer kan ik niet doen." De enkelvoudig Oranje-international heeft nog niet gesproken met trainer Carles Martínez Novell. "Hij heeft me niet uitgelegd waarom ik wissel was. Het was een belangrijke wedstrijd... Maar dat bespreken we intern, niet op nationale televisie."

Dallinga scoorde in het huidige Ligue 1-seizoen vijf keer in dertien optredens. In de Europa League staat de teller op drie treffers in vijf wedstrijden.