Saarbrücken stunt wéér in DFB-Pokal

Saarbrücken stunt wéér tegen Bundesliga-club en houdt bekerdroom levend

6 december 2023 om 21:43
Laatste update: 6 december 2023 om 22:52

1. FC Saarbrücken heeft opnieuw een gigantische stunt uitgehaald in de DFB Pokal. De Duitse derdeklasser schakelde wéér een Bundesliga-club uit. Dit keer ging Eintracht Frankfurt voor de bijl: 2-0.

Nadat in de eerste helft een doelpunt van de thuisploeg werd afgekeurd wegens een aanvallende fout, kon er in de 64ste minuut dankzij Kai Brünker opnieuw gejuichd worden in het Ludwigsparkstadion. Ditmaal bleef het doelpunt wel staan. In de 78ste minuut konden de handen in het westen van Duitsland weer tegen elkaar. Luka Kerber bracht de stand op 2-0. Saarbrücken voltooide daarmee een nieuwe stunt door Eintracht Frankfurt uit de beker te knikkeren en door te stoten naar de volgende ronde.

Eerder versloeg de derdeklasser ook al Bayern München in de DFB-pokal. Die wedstrijd eindigde begin november in 2-1 na een last-minute winner van Marcel Gaus. 

Bayer Leverkusen beging eerder op de woensdagavond geen fout. In eigen huis werd Paderborn dankzij doelpunten van Victor Boniface, Exequiel Palacios en Patrick Schick met 3-1 aan de kant gezet.