Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Volendam

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Hartman één-op-één vervangen tegen Volendam

7 december 2023 om 08:51
Laatste update: 7 december 2023 om 09:04

Feyenoord speelt aanstaande donderdag al de volgende wedstrijd in de Eredivisie tegen FC Volendam. De Rotterdammers missen daarbij Quilindschy Hartman, vanwege de botsing met Jordan Teze tegen PSV. Zijn vervanger lijkt een logische te worden.

Marcos López is de tweede linksback van Feyenoord achter Hartman en dus is de Peruaan zijn logische vervanger. Verder lijkt de verdediging ongewijzigd met de rotsvaste namen Gernot Trauner, David Hancko en Lutsharel Geertruida. Op het middenveld zullen Quinten Timber, Mats Wieffer en waarschijnlijk Calvin Stengs starten. Ramiz Zerrouki lijkt daarom zijn plek op het middenveld te verliezen.

Slot wil voor een aanvallende opstelling gaan en kiest daarom voor Stengs als nummer 10 en een extra buitenspeler tegen Volendam. Yankuba Minteh zal daardoor weer als rechtsbuiten beginnen. Tegen PSV werd de jonge Gambiaan nog gepasseerd. Minteh wordt geflankeerd door Igor Paixao vanaf links en topscorer Santiago Gimenez vanuit het centrum.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixao.

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!