Brobbey dolt met Vriends: 'Hij heeft me uitgenodigd, even kijken of ik ga'

Brobbey dolt met Vriends: 'Hij heeft me uitgenodigd, even kijken of ik ga'

09-12-2023 22:17 Laatste update: 10-12-2023 00:10
9

De kans bestaat dat Brian Brobbey binnenkort aanschuift in De Cor Potcast van Bart Vriends, Maarten de Fockert en Thomas Verhaar. De Ajax-spits stond zaterdagavond tegenover Vriends en heeft een uitnodiging op zak.

Vriends was na de wedstrijd tussen Ajax en Sparta Rotterdam (2-1) vol lof over Brobbey, die in de Johan Cruijff Arena zijn directe tegenstander was. In gesprek met ESPN wordt de Ajax-aanvaller naar de persoonlijke duels. "Hij zegt altijd in zijn podcast dat hij voor me moet staan. Dat deed hij nu niet", lacht Brobbey, die aangeeft de podcast soms te luisteren. "Ik zie het soms voorbijkomen, dan luister ik het een klein beetje."

Wedden

Meer odds

"Hij (Vriends, red.) heeft me toevallig uitgenodigd", vertelt Brobbey. "Even kijken of ik ga." Verslaggever Hans Kraay junior stelt dat hij en Brobbey dan samen kunnen gaan. "Ga jij ook?", lacht Brobbey hardop.

Dankzij doelpunten van Brobbey en Steven Bergwijn staat Ajax weer in de top-vijf van de Eredivisie. Sparta maakte de wedstrijd nog spannend, maar kon geen resultaat boeken.