Trotse Ramalho vindt dat PSV bij de beste ploegen ter wereld hoort

'PSV hoort in de Champions League en bij de beste ploegen ter wereld'

12 december om 21:34
Laatste update: 12 december om 23:22

André Ramalho is uitgesproken na de groepsfase van de Champions League. De Braziliaan vindt het terecht dat PSV overwintert en meent dat de Eindhovenaren bij de beste ploegen ter wereld thuishoren. 

PSV sloot de groepsfase af met een gelijkspel (1-1) thuis tegen Arsenal. Na de winter is de club voor het eerst sinds 2016 weer actief in de knock-outfase van het miljardenbal. "Het voelt geweldig om na de winter weer in de Champions League te mogen spelen", begint Ramalho bij RTL 7. "Ik denk dat we vandaag weer hebben bewezen dat we het ook verdienen. Zelfs met een behoorlijk aantal wisselingen in de ploeg weten we het niveau te halen tegen een van de teams ter wereld."

De Braziliaan denkt dat zijn ploeg klaar is voor de knock-outfase. "Deze wedstrijd laat zien dat we er klaar voor zijn. Het duurt nog even voordat we mogen, maar we gaan ons goed voorbereiden."

De verdediger is zo trots als een pauw dat PSV bij de beste zestien teams van Europa hoort. "Deze club behoort tot de beste teams ter wereld. We zijn enorm trots dat we dit hebben bereikt." Wie volgende week maandag uit de koker rolt, maakt Ramalho niet uit. "Het wordt sowieso een lastige tegenstander, wie we ook loten. Maar we hebben kwaliteit genoeg, we zijn hier niet per ongeluk beland", besluit Ramalho.