Opvallend gerucht uit Frankrijk: 'grote' Nederlandse clubs geïnteresseerd in Boadu

Opvallend gerucht uit Frankrijk: 'grote' Nederlandse clubs geïnteresseerd in Boadu

25-12-2023 13:03
168

Myron Boadu gaat mogelijk al dan niet tijdelijk vertrekken bij AS Monaco. De 22-jarige spits heeft interesse gewekt van Italiaanse club en 'grote' clubs uit Nederland, meldt Foot Mercato.

Boadu maakte in 2021 voor ruim zeventien miljoen euro de overstap van AZ naar Monaco. Zijn prijskaartje wist hij in het vorstendom tot op heden niet waar te maken. Dit seizoen speelde hij verspreid over acht competitiewedstrijden 58 minuten, waarin hij één keer scoorde. Hoewel de aanvaller weinig kansen heeft gehad om zich in de kijker te spelen, is er dus wel belangstelling voor hem.

Om welke clubs het gaat, maakt het Franse medium niet bekend. Het zou gaan om clubs uit Italië en 'grote' Eredivisie-clubs. Als er geen goed aanbod komt, is het aannemelijk dat Boadu tot de zomer in Monaco speelt, klinkt het

In #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, werd Boadu al in verband gebracht met Feyenoord. De Rotterdammers zijn Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh (Azië Cup) en Yankuba Minteh (Afrika Cup) weken kwijt en trainer Arne Slot onthulde al dat Feyenoord zich orienteert op de transfermarkt. "Boadu is een interessante optie voor Feyenoord, vanwege de connectie met Slot en Stengs." Boadu speelde met Stengs onder Slot samen bij AZ.

Luister de aflevering van #DoneDeal hieronder!