Hancko over transfer: 'Clubs hebben interesse getoond'

Feyenoord-steunpilaar Hancko: 'Sommige clubs hebben interesse getoond'

26 december 2023 om 21:19

David Hancko hoefde niet lang na te denken toen Feyenoord zijn contract wilde verlengen. De 26-jarige Slowaak is voorlopig goed op zijn plek in De Kuip, al hoopt hij in de toekomst een mooie transfer te maken.

Hancko tekende onlangs bij tot medio 2028. "Uiteraard ben ik blij dat de club naar mij en mijn zaakwaarnemer toe kwam met dit verzoek", zegt de verdediger in magazine Hand in Hand van FSV De Feijenoorder. "Daarna ging het erg snel. Het voelt als waardering voor de anderhalf jaar dat ik hier ben. Ik zie het ook als een volgende stap en motivatie om verder te verbeteren. Een nieuw contract wekt ook verwachtingen."

Hancko onthult dat buitenlandse clubs hem sowieso al in de gaten huden. "Sommige clubs hebben interesse getoond en natuurlijk zou ik ooit nog een stap hoger willen maken. Maar ik focus daar nu helemaal niet op. Ik zie het wel, ook als de club komt met een mogelijkheid. In ieder geval zijn mijn zaakwaarnemer, de club en ikzelf er nu niet mee bezig. Als er iets komt dat voor alle partijen interessant is, dan kunnen we erover praten, maar nu is alles er vooral op gericht om met Feyenoord succesvol te zijn."