'Spurs ziet in toptarget van Ten Hag de vervanger van geblesseerde Van de Ven'

'Spurs ziet in toptarget van Ten Hag de vervanger van geblesseerde Van de Ven'

1 januari - 16:45 Laatste update: 18:35
9

Nice-verdediger voor Jean-Clair Todibo staat in grote belangstelling van Premiere League-clubs. Chelsea, Manchester United en Tottenham Hotspur zouden de Fransman in willen lijven.

Het oorspronkelijke plan voor Jean-Clair Todibo was om tot het einde van het seizoen bij Nice te blijven alvorens over te stappen naar een prominentere club. Maar zijn uitmuntende prestaties en consistente vorm maken hem nu een van de meest begeerde verdedigers tijdens de winterse transferperiode. Chelsea, Manchester Uniteden en Tottenham overwegen een serieus bod te doen in januari, zo meldt het Franse medium Foot Mercato.
 
Na ruim drie jaar bij Nice is Jean-Clair Todibo uitgegroeid tot een van de beste verdedigers in de Ligue 1. Zijn sterke opkomst is het resultaat van toegewijd werk zowel op als buiten het veld. Zijn indrukwekkende luchtduels en voetballende vaardigheden hebben bijgedragen aan de beste verdediging in de Ligue 1. Nice heeft slechts negen tegendoelpunten in zeventien wedstrijden en meerdere opeenvolgende clean sheets gehad.
 
Ondanks de interesse van topclubs heeft Nice geen plannen om Todibo deze winter te laten vertrekken. De clubleiding van Nice wil Todibo volgende zomer pas een transfer gunnen. Maar met de groeiende interesse en middelen van geïnteresseerde clubs, zal het interessant zijn om te zien of Nice in staat is om stand te houden tegen eventuele aanbiedingen deze winter. Bij Tottenham Hotspur kan hij de tijdelijke vervanger worden van de geblesseerde Micky van de Ven.