Dortmund wil Reguilon als alternatief van Maatsen

'Dortmund identificeert alternatief voor Maatsen door koppigheid van Chelsea'

3 januari om 17:59

Borussia Dortmund is nog steeds zelfverzekerd dat een huurdeal rond Ian Maatsen van de grond gaat kopen. Chelsea blijft echter voet bij stuk houden wat betreft de constructie en daarom hebben de Duitsers een alternatief geïdentificeerd. Sergio Reguilon, de Spanjaard die door Erik ten Hag terug werd gestuurd naar Tottenham Hotspur.

Transferjournalist Rudy Galetti meldt dat de Spanjaard op de lijst is gekomen bij Dortmund, nu hij door Manchester United terug naar Tottenham is gestuurd. Maatsen is nog altijd één van de topkandidaten voor de linksbackpositie bij de Duitsers, maar Chelsea en Dortmund komen er maar niet uit. Volgens The Telegraph willen de Londenaren de Nederlander alleen verkopen en willen de Duitsers hem huren met optie tot koop.

Reguilon maakte onder Ten Hag geen onuitwisbare indruk. De Spanjaard werd op afgelopen zomer op Deadline Day gehuurd van Spurs, omdat Luke Shaw en Tyrell Malacia geblesseerd raakten. In totaal kwam Reguilon in negen van de zeventien Premier League-wedstrijden in actie. Officieel zou hij tot eind dit seizoen worden gehuurd, maar dat wil United dus niet afwachten.