Tavsan kan NEC verruilen voor Hellas Verona

'NEC kan sleutelspeler verliezen: Italiaans team wil niet wachten tot einde jaar'

5 januari om 13:34

De kans is aanwezig dat NEC na de winterstop niet meer kan beschikken over Elayis Tavsan. Volgens Gianluca Di Marzio is de aanvaller bezig met een transfer naar het Italiaanse Hellas Verona

Volgens de Italiaanse transferjournalist zou Hellas Verona dichtbij een overgang van Tavsan zijn. Hoeveel geld er bij de transfer gemoeid is, is onbekend. De 22-jarige aanvaller ligt nog tot het eind van dit seizoen vast in Nijmegen. Mocht Verona een half jaar willen wachten en de aanvaller verlengt zijn contract in Nijmegen niet, dan kunnen de Italianen hem gratis overnemen. Verona mikt volgens Di Marzio echter wel al op de komst van Tavsan in januari.  

De Italiaanse interesse in Tavsan is niet bepaald van de laatste dagen. Vorig jaar zomer zat Hellas Verona ook al op het vinkentouw om de in Rotterdam geboren dribbelaar over te nemen. Toen wilde NEC niet meewerken, maar het lijkt erop dat de Nijmegenaren deze keer geen keus hebben. Tavsan kan een contract voor vier jaar tekenen in Verona. Dit seizoen maakte hij drie doelpunten en gaf hij hetzelfde aantal assists in tien wedstrijden voor NEC.

Beluister hieronder de eerste aflevering van VP's Atlas Leeuwen met de sterkste Afrika Cup ooit!