Bosz ziet back liever niet vertrekken

Bosz ziet back liever niet vertrekken: "Hij heeft me nooit teleurgesteld"

6 januari om 09:06

Peter Bosz hoopt dat Shurandy Sambo snel bijtekent bij PSV. De rechtsback loopt deze zomer uit zijn contract in Eindhoven, maar kan op lovende woorden rekenen van zijn trainer. 

De selectie van PSV is dit seizoen behoorlijk op orde en het lijkt er niet op dat er veel wijzigingen zullen plaatsvinden in de lichtstad. Bosz hoopt dat Sambo, ondanks het feit dat de back weinig in actie komt, niet vertrekt. "Hij heeft misschien wel het minst gespeeld, maar ik wil hem absoluut niet kwijt. Het is een jongen die veel energie en positiviteit brengt en mij nog nooit teleur heeft gesteld als hij moest invallen", aldus de trainer tegenover het Eindhovens Dagblad.

In principe hoeft er bij PSV niemand weg, al begrijpt Bosz het als Fredrik Oppegard wil worden verhuurd. De linksback is optie nummer vier op het veld en hoeft daarom niet op speeltijd te rekenen. De club bekijkt deze maand samen met de speler wat de beste opties zijn. Het contract van Oppegard loopt door tot 2025 en daarom kan er over een huurdeal worden gesproken. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!