'Real Madrid werkt Mbappé op zenuwen'

'Real Madrid werkt Mbappé op zenuwen: Premier League lonkt inmiddels'

7 januari om 21:18

Kylian Mbappé laat zich niet onder druk zetten door Real Madrid. Volgens The Times is de Franse vedette van Paris Saint-Germain niet onder de indruk van het voorcontract dat hij opnieuw kan tekenen in de Spaanse hoofdstad.

Niet de inhoud van de voorgeschotelde verbintenis, maar de manier waarop Real Madrid het speelt lijkt Mbappé niet te bevallen. De Koninklijke heeft hem opnieuw een voorcontract onder de neus geschoven, met een deadline die in januari afloopt. De 25-jarige Fransman wil echter niet gepusht worden. The Times weet dat hij de komende tijd zijn opties wil aftasten. Ook een transfervrije overstap naar de Premier League ziet Mbappé als een reële mogelijkheid.

Mbappé heeft een aflopend contract bij PSG. Hij kan nog steeds verlengen, mits hij een akkoord bereikt met de Franse kampioen. In elke transferperiode is de mogelijke toptransfer van Mbappé naar Real weer een issue. Volgens The Athletic ligt de huidige aanbieding van de Madrilenen lager dan voorheen. Mbappé kreeg al eens 130 miljoen euro aan tekenbonus aangeboden, met een jaarsalaris van 26 miljoen. De aanvaller koos toen voor een langer verblijf bij PSG, waar hij tegenwoordig een slordige 75 miljoen per jaar opstrijkt.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!