PSG-voorzitter heeft akkoord met Mbappé

PSG-president had onderonsje met Mbappé: 'Hij zei dat we een akkoord hadden'

9 januari om 21:25

Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaïfi heeft naar eigen zeggen een akkoord met Kylian Mbappé. De vijftigjarige Qatarees vertelt aan RMC Sport dat de door Real Madrid begeerde steraanvaller onlangs naar hem toe kwam om te zeggen dat de twee een zogeheten gentlemen's agreement hebben. 

"Ik verberg niks", vertelt Al-Khelaïfi aan RMC Sport. "Natuurlijk wil ik dat Kylian blijft. Dat staat vast. Hij is de beste speler ter wereld en PSG is de best mogelijke club voor hem. Hier staat hij in het middelpunt van alle aandacht. Zo is het gewoon. Ik heb een hele goede band met hem. Hij is een geweldige speler en een geweldig persoon."

Al-Khelaïfi vertelt dat hij na de 2-0 overwinning op Toulouse van woensdag 3 januari een onderonsje had met Mbappé. "Hij zei dat we een akkoord hadden. Dat zei hij echt. Het is een akkoord, maar eerder een gentlemen's agreement dan een getekend akkoord. Op dit moment vinden er geen onderhandelingen plaats."

Al-Khelaïfi doet zijn uitspraken te midden van alle vermeende interesse van Real Madrid in Mbappé, die in Parijs over een aflopende verbintenis beschikt. De Koninklijke wordt al jaren gelinkt aan de Franse superster. Overigens zou ook Liverpool hem maar al te graag willen inlijven. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!