'Noslin moet na Tavsan de volgende aanwinst van Verona worden'

'Verona komt na NEC ook uit bij Fortuna en doet bod van drie miljoen op aanvaller'

11 januari om 20:33

Tijjani Noslin kan Fortuna Sittard mogelijk verlaten deze winter. De aanvaller van de Limburgers is op de radar verschenen van Hellas Verona. De Italiaanse club zou zelfs zo overtuigd zijn, dat er al een bod van drie miljoen euro richting Sittard is verzonden. Dat meldt Gianluca Di Marzio.

Na een aantal verkopen kan Hellas Verona nu focussen op de aanwinsten voor deze winter. Noslin is daarvoor een belangrijk target. Verona zou drie miljoen euro overhebben voor de aanvaller. Een antwoord van Fortuna hebben de Italianen nog niet binnen. De 24-jarige Noslin heeft nog een contract tot de zomer van 2026 in Sittard. Eerder deden het Engelse Millwal en FC Utrecht een poging, maar die biedingen wees Fortuna op verzoek van Noslin zelf af.

Noslin is niet de enige Eredivisie-speler die naar Verona moet komen. De Italianen zijn ook druk bezig met de transfer van Elayis Tavsan van NEC. De aanvaller zou al dichtbij een overstap zijn en is ook vrij om te praten met geïnteresseerde clubs. Het contract van Tavsan in Nijmegen loopt tot het eind van dit seizoen. Verona wil echter niet wachten en de Rotterdammer deze winter al aan de selectie toevoegen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!