United verhuurt talent aan Sevilla en kan komende zomer cashen

United verhuurt talent aan Sevilla en kan komende zomer cashen

15 januari - 15:50 Laatste update: 20:26
7

Sevilla FC huurt Hannibal Mejbri voor de rest van het seizoen van Manchester United. De Spaanse club kan de middenvelder na de huurperiode voor twintig miljoen euro overnemen van de ploeg van Erik ten Hag.

Dat meldt onder meer The Athletic. Sevilla hoopt dat Mejbri kan bijdragen aan een opmars in La Liga. De club, zevenvoudig winnaar van de UEFA Cup/Europa League, staat momenteel op de zeventiende plaats na twintig wedstrijden, met slechts één punt boven de degradatiezone. De ploeg uit Andalusië staat dinsdag tegenover Getafe in de achtste finales van de Copa del Rey

De 27-voudig international van Tunesië heeft nog geen potten kunnen breken in de Premier League. Onder leiding van Erik ten Hag heeft Mejbri dit seizoen tien keer kort mogen invallen.
 
Manchester United haalde Mejbri in de zomer van 2019 binnen van AS Monaco, waar hij in de jeugdopleiding speelde. Vorig seizoen werd de in Frankrijk geboren speler door United uitgeleend aan Birmingham City. Mejbri heeft nog een contract bij Manchester United tot medio 2025.