'Ten Hag ziet grote schoonmaak bij Manchester United: weer twee vertrekkers'

'Ten Hag ziet grote schoonmaak bij Manchester United: weer twee vertrekkers'

14 januari - 20:44
31

Manchester United houdt een grote schoonmaak in de selectie van manager Erik ten Hag. Na de twintigjarige linksback Álvaro Fernández, die op weg is naar Benfica, naderen ook leeftijdsgenoten Hannibal Mejbri (foto) en Mateo Mejia de uitgang.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano vertrekken Hannibal én Mejia naar Sevilla. De transfers hingen al even in de lucht. Hannibal (20) maakt de overstap op huurbasis, met optie tot koop van twintig miljoen euro. De talentvolle middenvelder vliegt zondagavond naar Andalusië en zal in de loop van volgende week een medische keuring ondergaan en zijn handtekening zetten.

Wedden

Meer odds

Mejia (20) wordt verkocht en keert dus niet meer terug naar Manchester. Hij tekent bij Sevilla, dat op een teleurstellende zeventiende plaats staat in La Liga, een contract tot de zomer van 2028. De Spaans-Colombiaanse aanvaller liep uit zijn contract bij United en hoefde al langer niet meer te rekenen op een kans van Ten Hag. In de deal is een doorverkoopclausule van 25 procent opgenomen.