Italiaanse pers: Napoli aast op vier spitsen, waaronder Gimenez en Zirkzee

Italiaanse pers: Napoli aast op vier spitsen, waaronder Gimenez en Zirkzee

31 januari - 12:05 Laatste update: 12:23
22

Santiago Gimenez en Joshua Zirkzee staan op de shortlist bij Napoli, dat op zoek is naar de opvolger van Victor Osimhen. Ook spitsen van Bayer Leverkusen en Lille OSC worden genoemd door de roze sportkrant La Gazzetta dello Sport.

Het is duidelijk dat Osimhen bezig is aan zijn laatste maanden als spits van Napoli, dat een slordige 130 miljoen euro verwacht te ontvangen van - vermoedelijk - het geïnteresseerde Chelsea. Met de opbrengsten wil clubpresident Aurelio De Laurentiis de transfermarkt op. Op de shortlist staan volgens La Gazzetta dello Sport vier kandidaten: Gimenez, Zirkzee, Victor Boniface en Jonathan David.

Wedden

Meer odds

Van het viertal is Boniface, net als Osimhen een Nigeriaan, de spits die het meest wordt begeerd door Napoli. De spits van Bundesliga-koploper Bayer Leverkussen was dit seizoen goed voor tien goals en zeven assists in zestien Bundesliga-duels. Maar ook de namen van Gimenez en Zirkzee staan dus op de lijst. Feyenoord houdt naar verluidt rekening met een lucratieve zomertransfer van de Mexicaanse spits. Zijn waarde wordt geschat op 50 miljoen euro. Zirkzee staat ook in de belangstelling van AC Milan.