Boadu dankt teamgenoten na droomdebuut: 'Jezus, zo snel ging het'

Boadu straalt na droomdebuut voor Twente: 'Jezus. Heerlijk, hè'

3 februari om 19:14

Myron Boadu kan zijn geluk niet op, na zijn debuut voor FC Twente. De van AS Monaco gehuurde aanvaller had slechts één minuut nodig om zijn eerste treffer in dienst van de Tukkers te maken.

Twente won zaterdag met 3-0 van RKC Waalwijk. Boadu scoorde dus direct en was ook betrokken bij de derde treffer. "Het team heeft me geweldig welkom geheten", begint de op Deadline Day overgekomen spits tegen ESPN. "Voordat ik kwam hoorde ik al verhalen dat het team supersterk is. Dat kan ik alleen maar bevestigen. Ik ben gewoon blij."

"Het team heeft het makkelijk gemaakt voor mij vandaag. Ik kwam erin en ze waren toch naar me op zoek. Ik kom gewoon in mijn kracht in dit team", vervolgt Boadu, die tijdens de warming-up al werd toegezongen door de fans van Twente. "Ja, natuurlijk is dat bijzonder. Ik ben altijd iemand die van fanatieke fans houdt. Dat ze zo achter de ploeg staan, had ik ook al begrepen. Ik kan alleen maar lovend zijn over de fans. Voor mij was het heel bijzonder. Ik hoop dat dit elke thuiswedstrijd zo is."

Vervolgens krijgt Boadu te horen dat hij exact 68 seconden na zijn invalbeurt tot scoren kwam en krijgt hij beelden van de treffer te zien. "Jezus. Zo snel ging het, ik ben blij. Geen buitenspel ook. Heerlijk, hè. Ik was wel bang voor buitenspel, want ik stond wel heel erg vrij. Ik was de bal ook kwijt, ik wist niet waar hij was. Toen zag ik dat hij tegen mijn hak aankwam en vond ik hem weer."