'Atlético wilde ver gaan voor Wieffer'

'Atlético wilde ver gaan voor Wieffer, PSG zette zinnen op Hancko'

5 februari om 13:56
Laatste update: 5 februari om 15:32

Voor Feyenoord-spelers David Hancko en Mats Wieffer was deze winter serieuze interesse van Europese topclubs. Voetbal International meldt dat Paris Saint-Germain zijn zinnen zette op de Slowaakse verdediger, terwijl de controleur werd begeerd door Atlético Madrid.

Volgens VI kwam Feyenoord-directeur Dennis te Kloese in Doha in contact met vertegenwoordigers van PSG. 'Die hadden hun zinnen gezet op David Hancko, maar haakten af toen ze begrepen dat de verdediger net zijn contract had verlengd. Ook zij wilden niet de hoofdprijs betalen', schrijft het weekblad.

Atlético wilde op zijn beurt 'heel ver gaan' voor Wieffer. De Spanjaarden hoopten de Oranje-international via 'allerlei constructies' aan te trekken. Wieffer trok zelf echter op voorhand de stekker uit de onderhandelingen. Hij wilde deze winter bij Feyenoord blijven met het oog op het EK in Duitsland.

Verder was Santiago Gimenez gewild, maar bleek ook hij vanwege zijn doorlopende contract moeilijk te betalen voor topclubs. Verder informeerden clubs naar Quinten Timber. 'Dat Feyenoord erin slaagde zijn bepalende spelers in huis te houden, voelt voor de directie als wél een geslaagde window', aldus VI.