'Transferdreun voor Feyenoord dreigt: MLS-club nadert deal met Rodriguez'

'Transferdreun voor Feyenoord dreigt: MLS-club nadert deal met Rodriguez'

14 februari - 21:05
75

De transfer van Luciano Rodriguez naar Feyenoord lijkt op losse schroeven te staan. Volgens GOAL is de twintigjarige Uruguayaan hard op weg naar Charlotte FC. De MLS-club zou in verregaande onderhandelingen zijn met Liverpool Montevideo.

Feyenoord slaagde er afgelopen maand niet in om Rodriguez voor de transferdeadline los te weken, waardoor de rechtsbuiten in de zomer de overstap zou moeten maken naar De Kuip. Charlotte FC gooit echter roet in het Rotterdamse eten, meldt GOAL. De Amerikanen zijn bereid om diep in de buidel te tasten. Rodriguez zou zelfs één van de vijf duurste aankopen ooit worden in de Major League Soccer.

Rodriguez zal daardoor minimaal elf miljoen euro kosten. Het huidige record staat op naam van Atlanta United-ster en voormalig Ajax-doelwit Thiago Almada, die in de winter van 2022 voor zo'n 14,5 miljoen eyro overkwam van Vélez Sarsfield.

Voor Feyenoord zou het nieuws uit de Verenigde Staten een streep door de rekening zijn. Eerder schreef 1908.nl dat de Nederlandse kampioen al een principe-akkoord heeft met Rodriguez.