Feyenoord geeft niet op voor transfertarget: 'Dit weekend weer om de tafel'

Feyenoord geeft niet op voor transfertarget: 'Dit weekend weer om de tafel'

11 februari - 15:47 Laatste update: 19:34
9

Feyenoord heeft dit weekend opnieuw om tafel gezeten met een afvaardiging van Liverpool Montevideo om te onderhandelen over de transfer van Luciano Rodriguez. De Rotterdammers hebben 'vastgegrepen en niet losgelaten' wat betreft de twintigjarige Uruguayaan, meldt 1908.nl.

Feyenoord slaagde er niet in om Rodriguez voor het sluiten van de winterse transferperiode in te lijven, waardoor de rechtsbuiten nu in de zomer naar De Kuip moet komen. 1908.nl benadrukt dat er al een principeakkoord ligt met de speler, die zelf ook zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar de Nederlandse topclub. 

Feyenoord lijkt er nu alles aan te doen om ook Liverpool Montevideo te overtuigen, zodat er zo snel mogelijk een klap op de deal kan worden gegeven. De Rotterdammers kunnen aanvallende versterking goed gebruiken. Javairo Dilrosun maakte onlangs de overstap naar het Mexicaanse Club América en Alireza Jahanbakhsh loopt uit zijn contract in De Kuip. Feyenoord zal de verbintenis van de Iraniër niet verlengen onder de huidige voorwaarden.