'Cruciale week rond toekomst Babadi: PSV wil deal vóór clash met Feyenoord'

'Cruciale week rond toekomst Babadi: PSV wil deal vóór clash met Feyenoord'

25 februari - 10:48
181

PSV hoopt komende week eindelijk een akkoord te bereiken met Isaac Babadi. De Eredivisie-koploper wil dat het nieuwe contract is getekend vóór de kraker tegen Feyenoord, dat ook in de race is voor de achttienjarige spelmaker.

Technisch directeur Earnest Stewart vertelde zaterdag aan ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. dat PSV geen nieuwe aanbieding meer zal doen aan Babadi. "Wil hij blijven, samen met zijn entourage, dan moeten ze naar ons komen. Wij gaan niet meer naar hen", klonk het. 

Volgens het ED zijn de Eindhovenaren desondanks nog optimistisch gestemd. 'Voor PSV lijkt het er nog steeds goed uit te zien in onderhandelingen over een nieuwe verbintenis, hoewel het management van Babadi recent nog wel heeft gesproken met Feyenoord. Daar wordt de leiding in het Philips Stadion niet per se gelukkig van, maar ogenschijnlijk ook niet heel ongerust', schrijft de regionale krant zondag.

PSV vindt het wel hoog tijd om spijkers met koppen te slaan. Zeker nu een duel met Feyenoord voor de deur staat. De Rotterdammers zijn ook in de race voor Babadi. 'Dat Babadi in actie kan komen als zijn management nog met de Rotterdammers in gesprek is, oogt wel bijzonder', concludeert het ED. PSV lijkt dat voor te willen zijn. Komende week staat er daarom weer een ontmoeting met de entourage van Babadi gepland.

Ook het management van de aanvallende middenvelder wil nu snel een beslissing nemen. Daarmee lijkt een cruciale week aan te breken wat betreft de toekomst van het talent. 'Een ‘ja’ en een handtekening volstaat voor een spectaculair verbeterd contract bij PSV, tot medio 2028. Als het wederom niet lukt om tot een deal te komen, bekijkt PSV hoe het verder moet', aldus het ED.