Verbeek raadt stap naar Feyenoord af: 'Niet als je back-up wordt'

Verbeek raadt stap naar Feyenoord af: 'Niet als je back-up wordt'

10 maart - 08:21
92

Gertjan Verbeek is er niet van overtuigd dat een transfer naar Feyenoord de juiste stap is voor Gijs Smal. Hoewel de linksback van FC Twente ontkent dat er een akkoord is, bevestigde hij tegenover ESPN dat er met de Rotterdammers is gesproken. Verbeek raadt een overgang naar Feyenoord af, zo geeft de voormalig trainer van zowel Feyenoord als FC Twente aan bij RTV Oost.

"Ik vraag me af in hoeverre ze hem hebben medegedeeld of Quilindschy Hartman gaat vertrekken", vangt Verbeek aan, verwijzend naar de huidige linksback in de Kuip. "Ik zou als ik Smal was niet naar Feyenoord gaan als je back-up wordt. Hij is nu 26 en zijn goede jaren komen er nu aan. Je moet dan spelen en niet op de bank zitten." 

Om zijn mening kracht bij te zetten, haalt Verbeek Anthony Lurling aan, die hij meemaakte bij SC Heerenveen. "Hij maakte ook een transfer naar Feyenoord. Hij was een goede speler voor de subtop. Bij Feyenoord is hij alleen bezweken, omdat hij niet leverde."

Eerder deze week werd gemeld dat de overgang van Smal naar Feyenoord in kannen en kruiken is, maar zelf ontkent de vleugelverdediger dat er al sprake is van een akkoord. Smal trok in de zomer van 2020 van FC Volendam naar Enschede.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!