'Pavlidis kan mogelijk Champions League in door Duitse interesse'

'Pavlidis kan mogelijk Champions League in door interesse Bundesliga-verrassing'

12 maart om 17:07

Vangelis Pavlidis zou op de lijst staan bij de Bundesliga-verrassing van dit seizoen: VfB Stuttgart. Dat meldt het Duitse Kicker. De spits van AZ is een van de belangrijkste kandidaten om Serhou Guirassy op te volgen, die komende zomer mogelijk vertrekt bij Stuttgart.

Pavlidis is samen met een landgenoot in beeld bij Stuttgart. Ook Fotis Ioannidis van Panathinaikos zou bovenaan de verlanglijst van de Duitse club staan. Pavlidis heeft nog een contract tot 2025 bij AZ, maar hij zou internationaal bij meerdere clubs op de radar staan. De Griekse spits is bezig aan een uitstekend seizoen met 26 goals in 37 officiële wedstrijden in alle competities. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Eintracht Braunschweig

  • logo

    Eintracht Frankfurt

Stuttgart draait een heel knap seizoen en dat komt mede door twee uitstekend scorende spitsen. Guirassy is met 21 doelpunten één van de topscorers van de Bundesliga dit jaar en daarmee trekt hij ook belangstelling vanuit Europese topclubs. De international van Guinee heeft een clausule in zijn contract, waardoor hij voor een bedrag van rond de twintig miljoen mag vertrekken. Deniz Undav scoorde dit seizoen al veertien keer namens Stuttgart, maar hij wordt gehuurd van Brighton and Hove Albion.

Mocht Pavlidis daadwerkelijk naar Stuttgart vertrekken, dan is de kans zeer aanwezig dat hij de Champions League in mag. De Duitse club staat verrassend derde in de Bundesliga en stevent dus af op het miljardenbal. AZ zou om en nabij de vijftien miljoen euro willen voor Pavlidis, maar het is niet bekend of Stuttgart bereid is dit te betalen. Afgelopen winter stond de Griek nog in de belangstelling van een andere Duitse club: Eintracht Frankfurt.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!