Engelse topspits flirt met Real en Atlético: 'Dan verhuis ik naar Madrid'

Engelse topspits flirt met Real en Atlético: 'Dan verhuis ik naar Madrid'

16 maart - 16:31
6

Ivan Toney verkeert in uitstekende vorm bij Brentford, nadat hij terugkeerde van zijn schorsing vanwege gokken. Naar verluidt zal zijn club hem aankomende zomer willen slijten mede vanwege zijn contractlengte. Arsenal en Chelsea werden eerder al genoemd als mogelijke bestemmingen, nu flirt Toney met clubs in Madrid.

In gesprek met Sky Sports vertelt Toney dat hij zich op dit moment volledig focust op het tot een goed einde brengen van het seizoen met zijn huidige club. Brentford is nog allerminst zeker van lijfsbehoud in de Premier League. The Bees staan momenteel slechts vier punten voor op een plek dat degradatie betekent.

Wedden

Meer odds

"Als Brentford me wil verkopen om geld te verdienen, vind ik dat prima. Dan verhuis ik naar Madrid en is alles goed", lacht Toney. Daarmee lijkt de Engelse spits een open sollicitatie te doen aan Real Madrid en/of Atlético Madrid. Real lijkt zich nog altijd te focussen op de komst van Kylian Mbappé. Atlético is naar verluidt nog op zoek naar een directe versterking in de voorhoede.

Toney heeft nog een contract tot medio 2025 bij Brentford. Zijn marktwaarde wordt ingeschat op zo’n vijftig miljoen euro. Toney kwam in 77 Premier League-duels tot 36 doelpunten en negen assists.