Fans van Bayern en Engeland nog niet gerustgesteld: 'Hopelijk is het niets ergs'

Fans van Bayern en Engeland nog niet gerustgesteld: 'Hopelijk is het niets ergs'

16 maart - 23:33 Laatste update: 17 maart - 21:54
2

Thomas Tuchel heeft een update over Harry Kane gegeven bij Bayern München. De Engelse spits raakte tegen SV Darmstadt geblesseerd nadat hij in botsing kwam met de doelpaal.

Bij Bayern en in Engeland zat de schrik er even in, toen Kane zaterdagmiddag in botsing kwam met de doelpaal. De aanvaller oogde aangeslagen en kon de wedstrijd niet hervatten. Na afloop van de uitwedstrijd bij Darmstadt (2-5) gaf Tuchel een update over de situatie van Kane. "Hij kwam in botsing met de paal en verdraaide zijn enkel een beetje", zei de oefenmeester bij Sky Sport.

"Zijn enkel is vervolgens gekoeld met ijs. Er is nu nog geen diagnose, we moeten afwachten. Ik hoop dat het niets ergs is", besluit Tuchel. Kane is dit seizoen van grote waarde voor Bayern. Zo maakte hij al 31 goals in 26 Bundesliga-duels. Daarnaast gaat het EK over drie maanden al van start. Engeland zit in Groep C, samen met Denemarken, Servië en Slovenië.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!