Sambo krijgt kans om PSV achter zich te laten

'Clubs uit binnen- en buitenland informeren naar bankzitter van PSV'

23 maart om 09:22
Laatste update: 26 maart om 17:02

De kans dat Shurandy Sambo deze zomer vertrekt bij PSV is zeer aanwezig. De vleugelverdediger krijgt weinig speeltijd en kan op veel interesse van andere clubs rekenen.

Het Eindhovens Dagblad noemt niet welke clubs interesse hebben in Sambo, maar het zou gaan om teams uit het binnen- en buitenland. De vleugelverdediger heeft een aflopend contract tot de zomer van 2024 en dus mag hij na dit seizoen transfervrij bij een nieuwe club tekenen. Het is nog altijd niet duidelijk of PSV wel pogingen onderneemt om het contract van Sambo te verlengen.

PSV deed eerder dit seizoen al wel pogingen om het contract van Sambo te verlengen. De verdediger werd aan het begin van dit speeljaar bijna verkocht aan FC Twente, maar die deal ging op het laatste moment niet door. Sambo kon afgelopen winter ook vertrekken bij PSV, maar de verdediger wilde zich koste wat kost focussen op het kampioenschap. Sambo viel dit seizoen over alle competities in veertien wedstrijden in, speelde 262 minuten en begon geen enkele keer in de basis bij PSV.