Seedorf clasht met Genee: 'Helemaal geen zin om hierover te praten'

Seedorf clasht met Genee: 'Helemaal geen zin om hierover te praten'

26 maart - 06:55 Laatste update: 09:39
272

Clarence Seedorf is tijdens de uitzending van Veronica Offside gebotst met Wilfred Genee. De presentator haalde meermaals een onderwerp aan waar Seedorf niet over wenste te praten, en zorgde voor irritatie bij de voormalig international door door te blijven vragen.

Genee haalde het feit aan dat Seedorf door Marco van Basten niet werd geselecteerd voor het WK in 2006. "Als je terugkijkt naar jezelf, zou je het dan nooit iets anders hebben aangepakt? Bijvoorbeeld de communicatie met Marco van Basten of andere trainers." Die vraag schiet Seedorf echter in het verkeerde keelgat. "Ik zit ineens in een hele andere show. Ik heb eigenlijk helemaal niks meer aan dit soort gesprekken."

Ook schuurde het toen Genee terugkwam op hetgeen Seedorf zei over Xavi Simons. De voormalig speler van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan sprak uit dat Simons de tijd moet krijgen, en dat het moeilijk is om op een andere positie te spelen dan bij je club. Iets waar Seedorf zich in meent te erkennen. Als Genee vraagt of Seedorf Simons iets mee zou kunnen geven, schuurt het echter. "Dat ga ik niet via de televisie doen. Als ik met Xavi wil praten, dan praat ik wel direct met hem."

"Moet ik gaan reageren op dingen die men schrijft?" gaat Seedorf verder. "Ik heb zóveel te zeggen over dit soort dingen, maar volgens mij is het nu laat. Ik ga het je nog een keer zeggen: ik zit hier niet om over dit soort dingen te praten. Als je de koers wil veranderen, kun je hem nu veranderen. Ik heb helemaal geen zin om hierover te praten."