Slot durft toekomst bij Feyenoord niet te garanderen: 'Kan zijn van niet'

Slot durft toekomst bij Feyenoord niet te garanderen: 'Kan zijn van niet'

25 maart - 21:51
30

Arne Slot leek afgelopen zomer dichtbij een overgang naar Tottenham Hotspur, maar bleef Feyenoord uiteindelijk trouw. Of hij ook aankomende zomer bij Feyenoord blijft, durft de oefenmeester nog niet te zeggen, zo spreekt hij uit in Rondo.

"Zoals elke speler en trainer, weeg je dingen af als er interesse is", vangt Slot aan. "Wat er bij Feyenoord mogelijk is, en wat er bij een eventueel geïnteresseerde club mogelijk is. Dan maak je een afweging, en een jaar geleden maakte ik de afweging om bij Feyenoord te blijven. Misschien maak ik die afweging deze zomer wel weer, maar het kan ook zijn van niet. Maar een club zou nog wel langs Feyenoord moeten, want ik heb gewoon een doorlopend contract."

Rafael van der Vaart sprak onlangs uit dat Spurs Slot zou hebben afgezegd, in plaats van andersom. De voormalig middenvelder van Spurs nuanceert die uitspraak nu echter. "Ze waren allebei in beeld, Postecoglou en Slot. Ze vroegen mij wie ze moesten nemen, toen zei ik natuurlijk Arne, want dan was ik van Feyenoord af", zo zegt Van der Vaart met een glimlach.

"Het leek eerst 50/50, maar ik kreeg daarna de indruk dat het toch meer de kant van hem (Postecoglou, red.) opging. Ik weet het niet honderd procent zeker, uiteindelijk weet jij dat beter, je was er zelf bij", stelt Van der Vaart tegenover Slot.

Slot wenst echter niet nogmaals terug te komen op de interesse van de Engelsen. "Er zijn zo verschrikkelijk veel onwaarheden verteld rond mijn overgang naar Spurs dat ik geen enkele behoefte voel om daar nog een keer op terug te komen. Ik suggereer daarmee niet dat wat Rafael nu zegt niet waar is, maar ik ben hartstikke gelukkig bij Feyenoord en Spurs heeft een heel goede trainer aangetrokken."

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!