'Update uit België na groot nieuws: gepolste Van Nistelrooij géén 'Plan-A''

'Update uit België na groot nieuws: gepolste Van Nistelrooij géén 'Plan-A''

27 maart - 07:28
10

Ruud van Nistelrooij is niet de topkandidaat om na dit seizoen aan de slag te gaan bij Club Brugge. Dat meldt Het Laatste Nieuws, nadat Het Nieuwsblad maandag naar buiten bracht dat de Belgische topclub gesprekken voert met de oud-trainer van PSV.

Het klopt dat Van Nistelrooij gepolst is, klinkt het. Club Brugge zette onlangs Ronny Deila op straat en is de zoektocht gestart naar een nieuwe trainer per ingang van volgend seizoen. Van Nistelrooij is naar verluidt niet de gedroomde kandidaat om na dit seizoen in te stappen. Blauw-Zwart hoopt in zee te gaan met Karel Geraerts, die nog tot medio 2025 vastligt bij Schalke 04.

Wedden

Meer odds

Geraerts, die als speler uitkwam voor Club Brugge en als trainer in België al Union Sint-Gillis onder zijn hoede had, geldt als 'Plan-A'. Naast Geraerts is ook Leeds United-manager Jesse Marsch in beeld. Het is nog onduidelijk hoe Geraerts zelf tegenover een overstap naar zijn voormalig broodheer staat. Indien hij toehapt, hoeft Van Nistelrooij er niet op te rekenen dat hij volgend seizoen aan de slag gaat bij de Belgische club.

Van Nistelrooij zit sinds mei 2023 zonder club. Destijds nam hij één wedstrijd voor het einde van het seizoen afscheid van PSV. 

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!