FC Utrecht brengt bod uit op Roda-verdediger Matisse Didden

'FC Utrecht pakt door na Horemans-komst en brengt bod uit bij Roda JC'

29 maart om 15:28

FC Utrecht heeft een bod uitgebracht op Roda JC-verdediger Matisse Didden. Dat meldt De Limburger. De 22-jarige Didden zou al langere tijd door meerdere clubs gevolgd worden door zijn sterke prestaties in de Keuken Kampioen Divisie.

Met het bod van Utrecht is de eerste concrete interesse een feit. "Ik kan bevestigen dat een club zich gemeld heeft en een bod heeft uitgebracht, maar ga niet op namen van clubs in", zegt manager voetbalzaken Rob Servais van Roda. Volgens het lokale medium gaat het dus om de club uit de Domstad. 

Didden is dit seizoen één van de steunpilaren bij Roda. De ploeg van trainer Bas Sibum presteert dit jaar boven verwachting en staat tweede in de Keuken Kampioen Divisie. De Belgische verdediger ontpopte zich in korte tijd tot leider van de Roda-defensie, welke de minst gepasseerde van de competitie is. Didden maakte afgelopen zomer de overstap van KRC Genk naar Roda. 

Utrecht roert zich al vroeg in het kalenderjaar op de transfermarkt. Eerder deze week maakte de club wereldkundig Siebe Horemans na dit seizoen over te nemen van Excelsior.

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!